Positivt överraskad

Positivt överraskad

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bilar

En sak som jag älskar att hålla på med är att provköra bilar. Inte sällan spenderar jag en lördag med att åka (ibland riktigt långt) för att besöka olika bilmärkens återförsäljare för att kolla in märkets olika modeller och, om jag har tur, få provköra några bilar. Det är inte alla som är förtjusta i att man provkör deras bilar om man inte ser ut som att man är uppenbart intresserad av att köpa en, men det är där jag filar på mina skådespelartalanger.

Långt ner i Skåne

I helgen var jag nere i Ystad och besökte en Skoda återförsäljare. Jag har aldrig kört en Skoda förut så jag var väldigt nyfiken. Jag hade lite fördomar om denna bil som en lite blahaig typ, men jag fick verkligen fel. Jag vet inte om det har skett ett markant uppsving för bilmärket Skoda de senaste åren, men bilarna är faktiskt riktigt fina! Och inte bara fina, de är också riktigt sköna att köra. Jag gillade Skoda Yeti och Skoda Kodiaq bäst, men så är jag ju ett fan av rejäla bilar med mycket lastutrymme. Jag testkörde en Skoda Fabia också, eftersom den är så populär, men jag tror faktiskt att den är lite för ”svensson” för min smak. Inget fel på den så, men inte min typ av bil.

En suverän bilfirma

På Michelsens Bil i Ystad måste jag säga att jag blev riktigt varmt emottagen och de hade absolut inga problem med att låta mig provköra några bilar. Det är så det ska vara tycker jag! Kanske köper jag en Skoda en dag… vem vet?