Drömmen om att bygga en egen bil

Drömmen om att bygga en egen bil

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bilar

En av mina stora drömmar, som jag bär med mig sedan barnsben, handlar om att bygga en helt egen bil. Kanske skulle man ha blivit milmekaniker och sedan gått vidare därifrån, men jag valde tyvärr inte den stigen i livet. Jag får fortsätta drömma – och det gör jag! Vinner jag på lotto så kommer drömmen bli verklighet – med lite hjälp från några experter såklart. Det skulle bli en riktigt snajdig monsterbil, kan jag lova! Jag behöver nog inte nämna vilka favoritprogram jag har på TV va? Alla program där ett gäng karlakarlar (ja, det är ju oftast det) tar itu och bygger om allt från vrålåk till choppers.

Riktigt bra deal

Jag har faktiskt ganska nyligen köpt en ny bil åt mig själv, från autoexperten.se. Det är på inga sätt en unik bil, men väl en suverän Peugeot från Jonssons Bil. Jag gillar Peugeot för de är både starka och tuffa – och snajdiga i sin design. Det är många som blir lite förvånade när jag berättar att jag gillar Peugot, men jag har å andra sidan ganska många, väldigt olika bilar i min lista över favoriter. Denna gång fann jag en riktigt bra deal och slog till. Att jag fann precis den modell och färg jag tycker bäst om är bara ren tur faktiskt, så jag tackar min lyckliga stjärna och susar vidare över vägarna, snabb som en skugga!